Welkom bij Villa aan Zee

Welkom bij Villa aan Zee

Welkom bij de vakantie appartementen van
Villa aan Zee

Een verblijf in Noordwijk betekent genieten van de frisse lucht, het strand en de zee.

Villa aan Zee in Noordwijk aan Zee, gelegen in de groene provincie Zuid-Holland, is voor u de ideale plek om tijdens een kort of langer verblijf te genieten van de Zuid-Hollandse kust. Onze appartementen zijn gelegen op een rustige locatie aan de Koningin Astrid Boulevard met een schitterend uitzicht over de Noordzee.

Er is van alles te doen: wandelen, fietsen, schilderen op het strand, watersporten of een leuke attractie bezoeken. Wie van winkelen houdt kan in Noordwijk ook goed terecht. De winkels in het centrum zijn 7 dagen per week geopend.

Noordwijk aan Zee is een kustplaats in Zuid-Holland, ook wel de Bloemenbadplaats genoemd. Dit vanwege het jaarlijkse bloemencorso in april en het feit dat Noordwijk aan Zee op slechts enkele kilometers van de beroemde Keukenhof ligt. Met 1.000.000 overnachtingen per jaar is Noordwijk aan Zee een echte toeristenplaats.

Wist u dat het oude hotel Sonnevanck naast Strandhuis Appartementen gebruikt is als filmlocatie voor de verfilming van het tweede deel van de kinderboekenserie “De 4 van Westwijk”? Op deze pagina (http://www.zapp.nl/de4vanwestwijk) vindt u alle informatie over de kinderserie!

De talen die wij spreken

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Lange termijn verhuur is ook mogelijk
In het laagseizoen.

v.a. €1000,-
/per maand

Neem contact op

Onze appartementen zijn al te huur vanaf €150,- per nacht voor 2 personen

WIST JE DAT...

Villa aan Zee direct aan het strand ligt? Genieten van de natuur kan hier dan ook volop!

Een kleine blik in onze appartementen

Welk appartement past bij jouw wensen?